Het Raster vzw - WIST JE DAT...?

WIST JE DAT...

 

 

… we 3 nieuwe brochures hebben gemaakt:

  • Autisme in de sportclub
  • Autisme in de jeugdbeweging
  • Autisme op kamp en op het speelplein

net van de pers zijn en als primeur werden voorgesteld op de Rasterdag.

We bespreken ze in detail in onze volgende nieuwsbrief.

 

… alle medewerkers van Het Raster op 16 oktober samen zaten voor de jaarlijkse Rasterdag? We stonden stil bij de evolutie en de stand van zaken van de ondersteuning van mensen met een handicap in Vlaanderen. Jo Renty kwam de realisaties toelichten van de Liga Autisme Vlaanderen en Martine Thys stelde de laatste ontwikkelingen voor van Participate, een website met info en tools over autisme (www.participate-autisme.be). Verder werden alle projecten voorgesteld waarvoor de thuisbegeleiders zich naast begeleidingen aan huis inzetten: oudercursus, in- & autibox, transitiemodule, groepsbegeleiding partners, sociale vaardigheden...

 

... alle sportievelingen die willen meelopen of wandelen met de Warmathon tijdens de Warmste Week van Studio Brussel zich nu al kunnen inschrijven via volgende link: https://dewarmsteweek.stubru.be/artikels/schrijf-je-in-voor-de-warmathon.

De inschrijving verloopt iets anders dan de vorige jaren.

Elke deelnemer kiest nu zelf voor welk goed doel hij loopt en steunt hiermee rechtstreeks zijn zelfgekozen goed doel.

Kies voor HET RASTER en laat ons het weten via info@hetraster.be en dan krijg je van ons een leuk loop t-shirt ‘Running your ASS off for Het Raster’!

 

 

Autisme chat

Open Chat