Het Raster vzw - WIST JE DAT...?

WIST JE DAT...

… we jullie graag informeren over het nieuw pilootproject 'AUTIMATIC'. Het potentieel en het talent van mensen met ASS is grotendeels onbenut op de arbeidsmarkt (85% vindt geen of geen permanente job). Aanpassing van de werkomgeving kan mogelijks nog beter inspelen op de behoefte van bepaalde mensen met autisme.

AUTIMATIC wil een aanbod voor thuistewerkstelling op PC creëren voor mensen met ASS om digitale content (brochures, websites, social media posts,...) of IT gerelateerde taken uit te voeren voor bedrijven.

Graag willen de oprichters van AUTIMATIC meer weten over de behoeftes en interesses op het werkvlak van mensen met ASS. Daarom ontwikkelden ze een enquête:  https://nl.surveymonkey.com/r/ZVDRJYW

Invullen duurt +/- 5 min voor 31/7/2019. Bedankt om hier even tijd voor te maken!

 

... we vanaf september in Antwerpen starten met bijeenkomsten voor vrouwen met ASS. Deze bijeenkomsten zullen doorgaan op zowel donderdagavond van 19u30 tot 21u30 (26/9, 24/10, 21/11) als op maandagochtend van 10u tot 12u (23/9, 28/10, 25/11). Hou onze Facebookpagina in de gaten voor meer info.

 

 

... we in de Kempen starten met praatavonden voor volwassenen met ASS vanaf 35 jaar. De bedoeling is om mensen met ASS samen te brengen om rond verschillende thema's van gedachten te wisselen. Mogelijke thema's kunnen zijn: wat betekent autisme voor mij? Welke impact heeft dit op mijn vrije tijd, relaties, kinderen, werken,...

Deze avonden starten in het najaar 2019 (raadpleeg onze agenda voor de exacte data).

Inschrijven kan tot 9 september 2019 via praatavond.kempen@hetraster.be

 

 

 

Autisme chat

Open Chat