Het Raster vzw - Begeleiding aanvragen
Tijdens de coronacrisis verloopt de begeleiding van Het Raster via chat, beeldbellen of telefonisch. Klik hier om te weten wat voor elke regio de aanmeldmogelijkheden zijn , zowel tijdens als na de huidige crisis.

Als je als grootouder begeleiding van Het Raster wilt, dan is de grootoudercursus misschien iets voor jou. Samen met andere grootouders ontdek je in drie bijeenkomsten wat autisme is en wat jij voor je kleinkind met autisme kan betekenen. Je kan je hiervoor telefonisch aanmelden bij de afdeling van Het Raster in je regio. De telefoonnummers vind je onderaan deze webpagina. Als je wilt inschrijven voor zo'n cursus, dan overleg je best eerst even met je zoon of dochter want de inschrijving gebeurt op naam van je kleinkind. Hiervoor hebben we het rijksregisternummer van je kleinkind nodig.

Het kan gebeuren dat je als grootouder met vragen over autisme zit, maar niet direct een cursus wil volgen. Je kan dan bij de plaatselijke afdeling een informatie- en adviesgesprek aanvragen. Ook dat gebeurt telefonisch.

Autisme chat

Open Chat