Het Raster vzw - Zomers zeekamp
  • Autitheek

    Autitheek

    Ben je op zoek naar boeken of meer info over autisme, klik dan hier. Read More
  • 1
  • 2
In bepaalde regio's geldt een aanmeldstop. Klik hier voor meer informatie.

Het Raster is één van de vier Vlaamse thuisbegeleidingsdiensten voor de doelgroep autisme, erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Het Raster richt zich tot personen met autisme, hun gezin en ruimere sociale omgeving in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Het Raster biedt mobiele (de begeleider komt bij jou aan huis) en ambulante begeleiding (de begeleiding gaat door op de dienst). Begeleidingen kunnen ook in groep.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere vormen van ondersteuning.

Laatste nieuws

AANMELDSTOP
07 July 2019
Zowel in Antwerpen als in de Kempen staan er momenteel meer kinderen te wachten dan we binnen het jaar kunnen opnemen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om in Antwerpen en de Kempen vanaf 08/07/2019 een...
Van 12 tot 18 augustus 2018 organiseert de Liga Autisme Vlaanderen een Zomers Zeekamp voor jongeren met autisme en een normale begaafdheid, geboren in 2003, 2004 of 2005.

In bijlage vind je een flyer met meer informatie over dit kamp. Ook op de website www.ligaautismevlaanderen.be (> knop “Info zomerkampen”) kan je alle informatie terugvinden over de organisatie van dit kamp, de kostprijs, de inschrijvingsvoorwaarden en –procedure, …

Bijlagen
Download this file (zeekamp2018-jongeren.pdf)Zeekamp folder

Autisme chat

Open Chat